Nebuló csomag

A nyugodt és problémamentes tanévkezdés nem álom többé

Vége a bonyolult, hosszadalmas és unalmas
tanszer beszerzésnek

Ön is tanácstalanul bolyong a hipermarketek, papír-írószer boltok polcai között a megfelelő tanszereket keresve?

Töltse a nyarat azzal, amivel csak szeretné, hiszen a tanszerek beszerzése miatt többé nem kell aggódnia.

Ceruzák

Ceruzák

  A zökkenőmentes tanévkezdés titka:Nebuló tanszer csomag.

A Nebuló tanszer csomagot gyermeke tanárai állították össze szakértői segítséggel, ezért biztosan a megfelelő termékekhez jut hozzá.

Így Ön rengeteg idegeskedést és időt takaríthat meg, hiszen nem kell hosszú órákon át válogatnia és sorban állnia, hanem felhőtlenül élvezheti gyermekével a nyár utolsó napjait is.

Miért a Zöld Kapocs Nebuló tanszer csomag a legjobb megoldás?

•  20 év tapasztalattal rendelkezünk a papír-írószer piacon.
•  Több mint 900 elégedett vásárlót szolgáltunk már ki.
•  Tavaly több mint 500 kisdiáknak segítettünk a zökkenőmentes tanévkezdésben.
•  Kiváló minőségű termékeket kínálunk reális áron.
•  100%-os megelégedettségi garanciát adunk minden termékünkre.
•  A tanárok mintakollekció és katalógus segítségével választottak 2000 különböző termékünk közül, így pontosan tisztában vannak az eszközök tulajdonságaival, minőségével.

Mit tartalmaz a Nebuló tanszer csomag, és hogyan juthat hozzá?

Minden iskola minden osztálya számára egyedi csomag készül. A csomagról érdeklődjön gyermeke osztályfőnökénél, tanárainál, akik bővebb felvilágosítást tudnak adni az eszközökről és az árról.

Egy szülő véleménye:

Emlékszem, augusztus utolsó heteiben jártunk és harmadikos lányommal egyszerűen nem akartunk  arra gondolni, hogy nemsokára kezdődik az iskola. Más szülők ezalatt hosszú listával a kezükben, sorban álltak a papírboltok előtt,  próbálták beszerezni a tanító nénik által felírt eszközöket. Négyzetrácsos, vonalas, spirálos, kicsi, nagy, közepes, sima, de nem olyan, hanem amolyan. Azt se tudták hol áll a fejük. Mi eközben  a vakáció utolsó napjait is kiélveztük, szó szerint lógattuk a lábunkat a Balaton vizébe. Tehettük, hiszen a füzetcsomagot idén is a Zöld Kapocs szerezte be helyettünk. Megbíztam bennük, mert igen nagy tapasztalattal rendelkeznek az iroda- és iskolaszerek terén és a tulajdonosok maguk is iskolás gyerekek szülei, így pontosan tudják mire van szüksége a gyereknek. Hogy számít a külcsín is de szerencsére egyre inkább a természetbarát jelző is. A kész füzetcsomagot aztán első tanítási napon megkapta lányom. Miközben az új illatú füzeteket, könyveket csomagoltam, próbáltam kitalálni,  hogy mennyi időt, energiát és pénzt spóroltam azzal, hogy a Zöld Kapocs szolgálatait választottam. Felbecsülhetetlenül sokat. Mert tülekedés, keresgélés helyett a gyerekeimmel tölthettem az időmet.”

Frankó Ágnes
3 lányos anyuka
www.gipszkorszak.hu