Luca napi ajándéközön! – kulissza titkok

Hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Zöld Kapocs első komolyabb kampányát, hogy viszonozzuk partnereinknek a lojalitásukat.

Nem egyszerű dolog az irodaszer piacon kigazdálkodni az ajándékokat. De mi is legyen az ajándék? – vetődött fel a kérdés. Kisebb – nagyobb nézeteltérések után úgy döntöttünk, hogy megkérdezzük a legilletékesebbeket. Felhívtuk hát néhány kedves vevőnket és megkérdeztük, hogy minek örülnének. Mégse csak irodaszert adjunk ajándékba. Majd egyeztettünk a beszállítóinkkal és így alakult ki a végső forma.

El kellett készíteni a szórólapokat, ezúton is köszönet a Corwell Kft. dolgozóinak a sok segítségért. Hátra volt még a weboldal és a Facebook post tervezése és elkészítése, nagy köszönet érte, ha megosztja ismerőseivel. A webáruházba is került egy figyelem felkeltő banner. Elő kellett készíteni a leveleket a postázásra, megírni a kampányt bemutató elektronikus leveleket.

Mindent elkövetünk, hogy ez az esemény elnyerje partnereink tetszését. Sikeres fogadtatás esetén negyedévente rendezünk majd hasonló megmozdulásokat.

 

Luca_nap