Akiknek a véleményére büszkék vagyunk:

 

 

 

“József Attilát idézve: “Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” Ez jut eszembe, ha a Zöld Kapocsra gondolok…
Szabó Gamos Tímea
BPS Business Power Systems Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
www.bps.hu

 

“A Zöld Kapocs olyan mint egy kitűnő autó, ami kényelemmel eljuttat bennünket a célunkba, ugyanakkor természetesnek vesszük, hogy rendelkezésünkre áll mindig, ha nem működne, tehetetlenek lennénk.”
Gintli Sándor
ügyvezető igazgató
Wire Corner Kft.
www.wirecorner.hu

 

“Ha fontos Önnek, hogy azt kapja, amit valóban megrendelt, akkor jó helyen jár! Mostantól egy segítőkész, mosolygós, szakmailag felkészült, a vevők igényeire nyitott, folyamatosan fejlődő csapat áll Ön mellett. Vigyázat, függőséget okoznak! :-)
Rábai Csilla
Inter-Mix Kft. 
www.intermix.hu

 

“Jól átlátható és könnyen kezelhető webshop, pontos precíz kiszolgálás! Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy: “Zöld Kapocs”! Sok sikert a továbbiakhoz!”
Balogh László
ügyvezető igazgató
Palmped Cargo 2009 Logisztikai Kft.
www.palmsped.hu

 

“Ha megbízható, korrekt, jó ár – érték arányú partnerrel szeretné az irodaszereit szállíttatni javaslom a ZÖLD KAPOCS Irodatechnika KFT – t. Nem fog csalódást okozni.”
Nagy Erika
Goodwill National Trading Kereskedelmi Kft.
www.goodwillnat.hu

 

 “Áttekinthető a készlet, könnyű, gyors a rendelés, rugalmas, gyors a hiányzó termékek kezelése, beszerzése.”
Marsay Éva
Certop Termék és Rendszer Tanusító Ház Kft.

 

“Amennyiben gyorsan, pontosan szeretnének irodaszerhez jutni, ajánlom figyelmükbe a Zöld Kapocs Irodatechnika Kft.-t!”
Moór Márta
OPEN Közterületi Tanácsadó Kft.

 

“Gyors, pontos kiszolgálás,-kiszállítás.”

“Gyors szállítás és jó termékek.”

“Segítőkészség, gyorsaság, megoldókészség, kompromisszum az árak terén.”

“Összességében mindennel elégedett vagyok, figyelmesek, kedvesek, tartják a határidőt, segítőkészek”

“Gyors és pontos ügyintézés. Ha kérdésem van, gyors választ kapok. Ha nem tetszik egy termék színe/mennyisége kapok alternatívákat.”

 “A megrendelés elküldése után rögtön reagáltak, és nagyon gyorsan kiszállították a megrendelt dolgokat.”

“Személyes kapcsolattartás.”

“Gyors kiszolgálás árbarát széles választék”

“Segítségkérésre mindig gyors és pontos választ kapok, több megoldási lehetőséggel, melyek közül mindig megtalálni a megfelelőt.”

“Jó tapasztalataim vannak a Zöld Kapoccsal. Jó minőségű árukat találok náluk kedvező áron. Személyesen figyelnek a vevőre, ha esetleg valami probléma adódik, számíthatok a gyors és figyelmes pótlásra, ill. cserére.”
Sebestényné Husz Ildikó
Evangélikus Hittudományi Egyetem

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam Czakó Tibort és cégét a Zöld Kapocs Irodatechnika Kft-t. Tiborral több éve tartjuk a kapcsolatot és hosszú távon kívánunk vele együttműködni. Iskolai eszközök, irodaszerek, tanulói csomagok beszerzésében kiváló partnerünk volt mindeddig. Nagyra becsüljük megbízhatóságát és együttműködő kézségét. Üzleti érdekei mellett mindig figyelembe vette iskolánk alapvető érdekeit is.”

Horgos Vilmos
igazgató
Budapesti-Fasori Református Kollégium
Julianna Általános Iskolája

 

Nagyon elégedettek vagyunk a gyors és pontos kiszolgálással, segítőkészséggel, továbbá köszönjük a személyes kedvességet. A köszönőkártya, névnapi üdvözlet, csokoládé mind nagyon jól estek nekünk J”

Jakus Orsolya
Per-Form Hungária Kft

 

Köszönöm, hogy megkérdezi véleményünket a Zöld Kapocs Irodatechnika Kft. munkájával kapcsolatban.
Én azért választottam Önöket irodaszer-irodatechnika beszállítónknak, mert volt már előzményünk egy másik cég kapcsán és nagyon megbízhatóknak szolgálatkésznek ismertem meg Önöket.
Az árakkal is meg vagyok elégedve – de lehetne majd időközönként több akció is – a kiszolgálásról nem is beszélve. Ahogy leadom a rendelésem Glória már intézi is, ha szükséges Ő személy szerint kiszalad hozzánk intézkedik, váltunk gyorsan pár szót erről-arról, és dolgozunk tovább. A mai rohanó világban azért sokat számít a személyes kapcsolat, még ha csak pár perc az is jó. Én csak ajánlani tudom Önöket, hogy vásároljanak lépjenek kapcsolatba a Zöld Kapocs Irodatechnikával.”

Kovács Tünde
üzemeltetési vezető
Promobil Zrt.

 

A rendelés menete ill. a webshop használata egyszerű, érthető, könnyen kezelhető. Az árai versenyképesek. A termékek kiváló minőségűek. Rendkívül gyors az ügyintézés. Megbízható és segítőkész cég. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki megbízható partnert keres.”

Kulcsár Melinda
Fluxus Villamosipari és Szolgáltató Kft.

 

A Zöld kapocs Kft. illetve Czakó Tibort és Laczai Glóriát szinte a vállalkozásuk indítása óta ismerem, és csodálom, ahogy felépítették a cégüket, amely mostanra már minden vállalkozás igényét ki tudja elégíteni az irodaszerek területén. Azt gondolom sokunknak problémája, akik kis vállalkozást működtetünk a különböző irodaszerek és egyéb kiegészítők beszerzése, amelyet az utóbbi időben a Zöld Kapocs Kft. old meg. Legyen szó dossziékról. vagy tágabb értelemben vett az iroda működését elősegítő bármely eszközről, akár már másnapra leszállítanak mindent. Nagyon segítőkészek, rugalmasak, szinte az ügyfél gondolatát is kitalálják. Legnagyobb előnyük, hogy egy gonddal kevesebb, nem kell utánajárni, több idő marad a saját üzlet vezetésére.”

Kuthy Gizella
ügyvezető igazgató
Berolina Kft.

 

Amit el tudok Rólatok mondani az az, hogy amit ígértetek azt be is tartjátok. Eddig mindig pontosak, precízek és korrektet voltatok.”

Nagy Tamás
Ügyvezető
VIP Phone Group Kft.

 

“Maximálisan jó személyes kapcsolatot ápolunk, amit nagyon fontosnak tartok. Eddig is bármilyen problémánk volt, nagyon gyorsan megoldották, és ezt ezúton is köszönöm. Őszintén mondom, hogy megéltem közel 60 évet, de számomra  szokatlan, hogy egy vállalkozásnál én vagyok a “VEVŐ”. Sokan úgy vannak vele, hogy elment egy…, de jön majd helyette egy másik. Nagyon tetszik – és szokatlan is egyben – az üzleti tízparancsolat.”

Szántó Irén
Bp. XIII. ker. Közterület Felügyelet

 

 

Beszállítói referencia:

A Corwell Kft. jó partnert ismert meg Czakó Tiborban több mint tíz évvel ezelőtt. Nyitott az újdonságokra, az értékesítési lehetőségek új megközelítésére, képességfejlesztő rendezvényeinket rendszeresen látogatja. Mindig betartja az ígéreteit és törekszik a pontos fizetésre. Biztosak vagyunk benne, hogy új cégének, a Zöld Kapocs Irodatechnika Kft. megalapításával ez a jó üzleti kapcsolat töretlenül fennmarad.”

Hessz Péter
értékesítési vezető
Corwell Kft.