Magunkról

A cég:

A Zöld Kapocs Irodatechnika Kft. olyan megoldásokra specializálódott, amelyek megkönnyítik partnereinknek az irodaszer, papír írószer és az iroda működéséhez szükséges egyéb anyagok beszerzését. Szolgáltatásunkkal időt és energiát takarítunk meg Önnek.

Felhasználóink számára biztosítjuk, hogy ideális költségek mellett tudják működtetni irodájukat, minimális irodaszer készletezéssel.

Napjainkban előtérbe került a környezettudatos gondolkodás, és nagyon örülök, hogy cégünk úgy működésével, mint a vevők ilyen irányú igényeinek kielégítésével megfelel ennek a követelménynek.

Olyan partnereket keresünk, akik igénylik és keresik a magas minőségű és környezetbarát irodaszer, papír írószer termékeket és az ehhez tartozó igényes szolgáltatást.

Magunkról (Miért?):

Mi hozta létre ennek a vállalkozásnak az ötletét? Miért van szükség erre a vállalkozásra?
Czakó Tibor vagyok, nős két ügyes, sikeres gyermek édesapja (Bence és Csenger). Feleségem,  és üzlettársam Laczai Glória. Közös vállalkozásunk gondolata már hosszú évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk. 2012 júniusában alakultak úgy a körülményeink, hogy ez az álom valóra vált. Hosszú előkészítő munka után megalakítottuk a Zöld Kapocs Irodatechnika Kft-t.

Ahogy ezt egy kedves ismerősöm a vállalkozásának megnyitójában nagyon találóan megfogalmazta: ez a mi harmadik gyerekünk. Valóban: megálmodtuk, milyen lenne ha a saját elképzeléseink alapján irányítanánk szervezetünket. Elhatároztuk, hogy megvalósítjuk, megvolt a kilenc hónap „kihordási idő”, megszületik, felneveljük, majd önálló életet kezd.

Szeretném megmutatni ebben a negatív sirámokkal teli magyar vállalkozói környezetben, hogy létre lehet hozni egy dinamikusan fejlődő, profittermelő céget, amely megfelel a mai kor követelményeinek, szeretik az ügyfelek, mert megoldja a problémáikat és jó szívvel, lelkesen ajánlanak tovább ismerőseiknek. Meg lehet tanulni eladni szinte bárkinek, szinte bármit, ha arra valóban szüksége van a partnernek és valóban ez a legjobb megoldás a problémájára.

Megfelelő kommunikációval, és ügyes motivációval el lehet érni, hogy a munkatársak lelkesen és felelősséggel tegyék a dolgukat. A vállalkozás egy olyan rendszerbe foglalható, amelyet lemásolva akár 5000 ugyanilyen vállalkozás utolsó szülöttje is ugyanolyan jól működjön. Lehetek úgy a vállalkozásom tulajdonosa, hogy közben szabad maradok annak kötöttségeitől. Meg tudom szervezni a dolgokat, hogy nélkülem is menjen az üzlet.
Úgy érzem, hogy az eddig megszerzett tapasztalatunkkal, valamint folyamatos tanulással, fejlődéssel és az új tudás azonnali alkalmazásával ezek az elképzelések megvalósíthatók.

 

Czakó Tibor
ügyvezető