Cégfilozófia

Küldetésünk: (Üzleti gondolkodásunk tízparancsolata)

 

1. Küldetésünk, hogy független külső partnerként, minél alaposabban megismerjük leendő üzleti partnereink elvárásait és igényeit, és rugalmasan alkalmazkodjunk ezekhez, különös figyelmet fordítva arra, hogy számukra a leggazdaságosabb, környezettudatos konstrukciókat dolgozzuk ki.

 

2. Ajánlatunkkal biztosítjuk partnereink számára a döntés szabadságát, hogy szükség esetén változtatni tudjanak eddigi elkötelezettségeiken, kényelmetlenné váló üzleti kapcsolataikon, kényszerű üzleti viszonyaikon.

 

3. Fokozott figyelmet szentelünk az eddigi felhasználóink ajánlásaira, törekszünk az ajánlók felé a korrekt visszacsatolásra, és felelősséget érzünk a megbízható kapcsolatok ápolására.

 

4. Kötelességünk a korrekt internetes kereskedelem propagálása, a webáruházak biztonságos használatának megtanítása minden olyan partnerünknek, aki ezt igényli. Ezzel is csökkentve az irodai papírfelhasználását.

 

5. Odafigyelünk arra, hogy a megrendelt árut gyorsan, pontosan, megbízhatóan juttassuk el ügyfeleinkhez.

 

6. Célunk, hogy egyszerű, letisztult, emberbarát szolgáltatásunkkal piacvezetővé váljunk az irodaellátás területén.

 

7. A kockázat a miénk, az eredmény a felhasználóé. Ha a tőlünk vásárolt árut nem tudja igényei szerint használni, akkor azonnal visszacseréljük.

 

8. Rendszeres kiadványainkkal, hírleveleinkkel, blogbejegyzésekkel tájékoztatjuk partnereinket az új megoldásokról, új termékekről, a környezettudatos iroda kialakításának folyamatáról, mások tapasztalatairól.

 

9. Szolgáltatásunk segítségével, partnereink folyamatossá tehetik az irodai munkát, megszüntethetik a fennakadásokat, így növelhetik munkatársaik hatékonyságát. Segítünk egy „zöldebb”, élhetőbb iroda kialakításában.

 

10. Megfelelő szinten és értéken képviseljük azon termékeket, amelyeknek sorsát ezen a piacon partner cégeink ránk bízták.